Bilfen yine zirvede

Bilfen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, 'TEOG1'de 15 ortaokulumuzda bin 148 öğrencimizin 120 soruda doğru ortalaması 115,47.Başarı yüzdemiz yüzde 96.23.tüm soruları doğru yapan öğrenci sayımız da 67.' dedi.

Bilfen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi İlter Sağırsoy, okulun üst yönetimini ve özellikle de Kayseri Bilfen Eğitim kadrosunu kutladıklarını söyledi.
Teog1 sınavı sonrası twitter yoluyla bir açıklama yapan Bilfen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Bilfen başarı geleneğinin bu sene de sürdüğünü ifade etti.
Türkiye genelinde Bilfen bünyesinde 15 ortaokul olduğunu kaydeden Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk şöyle dedi:
'TEOG1'de 15 ortaokulumuzda bin 148 öğrencimizin 120 soruda doğru ortalaması 115,47.Başarı yüzdemiz yüzde 96.23.Tüm soruları doğru yapan öğrenci sayımız da 67 Elbette bu bilgiler resmi değil ve ilk etapta öğrencilerden aldığımız verilerdir. Ama resmi sonuçlar açıklandığında da sanırım, sonuçlar pek değişmez' dedi.
Bilfen Kayseri'de İngilizce 'ful'
Teog1 sınav sonuçlarıyla ilgili değerlendirme yapan Bilfen Okul aile birliği yönetim kurulu üyesi İlter Sağırsoy, Bilfen'in Kayseri'de eğitime kalite getirdiğini ve 'bilinçli veliler' yarattığını ifade ederek, Teog1 sınavı sonuçlarıyla ilgili şunları söyledi:
'Bilfen geçen seneki yerinde saydı, yani yine çok başarılıydı. Geçen sene Kayseri birincisi olan Kayseri Bilfen bu sene de muhtemelen öyle olacak. Henüz kesin sonuçlar açıklanmadı ama öğrencilerden aldığımız bilgiler çerçevesinde ortaya çıkan tablo hepimizi çok mutlu etti. Resmi sonuçlar açıklandığında da çok şey değişeceğini sanmıyorum, geçen sene de öyle olmuştu çünkü. Bu sene 27 öğrencimiz sınava girdi ve bunların tamamı İngilizce'yi ful yaptı bu bir rekor ve başarıdır. Hoş gerçi geçen sene de bu başarı yakalanmıştı. Matematikte 16 öğrenci,fen bilgisinde 23 öğrencimiz ful çıkardı diğer derslerde de buna yakın sonuçlar var. Başarı ortalaması yüzde 98 bu bir rekordur Kayseri'de. Daha kurulduğunun ikinci yılında Türkiye birincisi (girdiği ilk teog sınavında) çıkaran Kayseri Bilfen'in bu sene de aynı başarıyı yakalayacağına inanıyoruz.. Herşey para değil, parayı verince başarı koşa koşa kendiliğinden gelmiyor. Etrafınızdaki okullara bakarsanız ne demek istediğim daha net anlaşılır. Bu nedenle başta Sayın Fatih Öztürk olmak üzere tüm yönetim kadrosunu ve özellikle Derya Yerlikaya Atıcı yönetimindeki Kayseri Bilfen eğitim kadrosunu tüm veliler adına okul aile birliği olarak yürekten kutluyoruz.' dedi.
Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme