'Geçmişe Değil İleriye Bakalım'
Herkes İnanıp Destek Vermişti: Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, gazetemiz yazarı Hacı Yakışıklı'ya konuştu. Boydak, geçmişte bir takım kişilere ve gruplara herkesin inandığını, destek verdiğini söyleyerek 'Geriye bakmaya gerek yok, ileriye bakalım' açıklamasında bulundu.
Devletimizin Hükümetimizin Yanındayız:
“2016’nın Kayseri’de zihinlerin netleştiği, ithamların bir kenara bırakıldığı bir ortam olmasını istiyoruz” diyen Boydak, açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Devletimizin koyduğu hedefleri harfiyen destekliyoruz. Ancak makro planlar sanayicilik açısından zordur. Bu noktada hükümetimizin hedeflerinde mutabıkız, biz de zaten bu planların parçasıyız”
“Türkiye’yi belirsizliğe sürüklemek istediler”
Türkiye’nin istikrarsız olmadığını bildiklerini ama bazı çevrelerin Türkiye’nin bu ortama sürüklenmesini istediğini kaydeden Boydak, “Hamdolsun 1 Kasım’da belirsizlikler ortadan kalkmış oldu. Her şeye rağmen 2015’te %4 üzerinde büyüme oldu. Kayseri’de 2015; sanayimizin geliştiği yıl, yeni yatırımlarımızı büyüttük, istihdamda artış var. Seçim belirsizliği büyümemizi birkaç puan aşağı indirse de bunu telafi edebiliriz” dedi.
“Hükümetimizin hedeflerinde mutabıkız”
“2016’nın Kayseri’de zihinlerin netleştiği, ithamların bir kenara bırakıldığı bir ortam olmasını istiyoruz” diyen Boydak, açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Devletimizin koyduğu hedefleri harfiyen destekliyoruz. Ancak makro planlar sanayicilik açısından zordur. Bu noktada hükümetimizin hedeflerinde mutabıkız, biz de zaten bu planların parçasıyız”
“Birtakım kişilere, herkes inandı”
Boydak, “Kardeşlerime ilk sözüm şu; ailemizi hayatımızın merkezi yapalım. İşimize sahip çıkalım, geliştirelim. Sosyal hayat elbette gerekli ama sosyal hayat diye boş işlerden uzak duralım. Devletin men ettiği faaliyetlerden kaçınalım. Rakiplerimiz olduğunu unutmayalım, hiç kimse unutmasın ki sektörde tek değilsiniz. Başka insanların durumuyla uğraşmaktan vazgeçip kendi işimize bakalım. Kendimizi hâkim-savcı yerine koyup yargılamalara girmeyelim. Geçmişte yapılmıştır, hizmetler olmuştur, bir takım kişilere, gruplara herkes inandı, destek verdi; geriye bakmaya gerek yok. Önümüze bakalım, ileriye bakalım. Kendimizi, çalışanlarımızı, ailemizi koruma gayreti içinde olalım. Etrafı dinleyelim, tek benim görüşüm diye toplumda yanlış imaj oluşturmayalım” sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme





