• Haberler
  • Asayiş
  • Facebook'tan Kredi Verme Vaadi İle 50 Kişiyi Dolandırdı

Facebook'tan Kredi Verme Vaadi İle 50 Kişiyi Dolandırdı

Kayseri'de sosyal paylaşım sitesi facebook'ta açtığı 'Senetle Kredi' adlı sahte hesap ile faizsiz kredi vaadinde bulunarak 50 kişiyi dolandırdığı belirlenen kişiye 15 yıl hapis cezası verildi.


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakim karşısına çıkan facebook sayfasının sahibi C.Ş. (30) açtığı ‘Senetle Kredi’ adlı sahte hesap ile faizsiz kredi verildiğini söyleyerek Türkiye genelinde 50 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılandı.
Kendisiyle irtibata geçen kişilere hesap numarası vererek dosya masrafı parası yatırttığı ve bu şekilde Türkiye genelinde 50 kişiyi dolandırdığı belirlenen C.Ş., 5 kişinin şikayeti sonrasında yapılan yargılama sonrasında 15 yıl hapis ve 2 bin 80 TL para cezasına çarptırıldı.

Bakmadan Geçme

Kayseri Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!