Kendinden gayrını insan kabul etmeyenlere fırsat veren insanlar yüzünden insan olmak artık utanılası.
Bugün insanlığın ortak vicdanının hiç bir gücünün olmadığının tescillendiği kara bir gün olarak tarihe geçmiştir. Bu ahvalde daha kötü günlere de hazır olmalı insanlık. Sonra sonra derken sonra sonu olacak. Allah var derseniz, Allah insana emanet ettiği ruhun sesine kulak vermeyen doğruyu yanlıştan ayırt etme melekesine sahip insan nefsinin, bu çaresizliğine çok da müsbet bakmasa gerektir.
*
Olay şuraya gidiyor: Gazze’yi boşalttırarak, Netanyahu’nun fişini çekecekler. Tüm katliamları ona yıkıp, emellerine ulaşacaklar.
*
Amerika Gazze konusunda dünyada tek kalmışmış, çok da umurlarında sanki. Büyük Yahudi Krallığının kurulması için uzaylılarla işbirliği yaparlar olmadı. Zaten diğer adı göksel krallık değil mi?!
Siz de sanıyorsunuz ki bu olay bir Yahudi talebi! Hayır, haçlı seferlerinden bu yana olay bir hristiyan projesi.
Tüm dünyaya bunu dikte etmeyi dini bir vazife kabul eden ABD evanjelistlerin önünü kim kesebilir?
İslamdan nasipsiz müslümanlar mı!?
*
Sayın Devlet Bahçeli'den İsveç'in NATO üyeliği için 3 şart:
"Filistin devleti tanınırsa,
İsrail tazminat ödemeyi kabul ederse,
Netanyahu’nun Lahey’de yargılanmasının yolu açılırsa İsveç’in NATO üyeliğine tamam deriz..."
Meclis'te genel tavır bu olsun lütfen!
*
Temennim odur ki, ABD, Birleşme Milletler Güvenlik Konseyi acil ateşkes antlaşması teklifini veto etmekle dünyada ve kendi ülkesinde tüm ABD kurumlarına karşı saldırılara fitil ateşlemiş olsun.
*
Bağımsız bir Filistin devletinin tanınmasından önce, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tanınması konusu önceliğimiz değil midir?
Bunu başaramadan, o da olmaz.
Av.İsmail Arslan