PARK YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Belediye yanındaki askeri lojmanlar ve iki villanın yerine yapılacak olan park inşaatı hızla devam ediyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Belediye yanındaki askeri lojmanlar ve iki villanın yerine yapılacak olan park inşaatı hızla devam ediyor.
4 bin metrekarelik alana sahip olan bölgede hummalı bir çalışma sürerken, vatandaşlara da yol güzergahına asılan resimlerle yeni parkın nasıl olacağı anlatılıyor.
Park içinde bulunacak süs havuzlarının alt yapıları tamamlandığı gözlemlenirken, park ve yola cephe olan Büyükşehir Belediyesinin duvarları da elden geçiriliyor. Parkın bu yıl içinde bitirilmesinin hedeflendiğini söyleyen ve Bu projenin maliyetli bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Özhaseki, "Bu yeşil alan çalışması biraz pahalıya mal oluyor. Çünkü lojmanların yıkılarak bir başka yere yapılması, binaların karşılığının verilmesi Büyükşehir Belediyemize tam 10 milyon liraya mal oldu. Kayseri'miz için helal olsun. Şehrin en önemli yerinde bulunacak bu yeşil alan, şehrimize ayrı bir güzellik katacak” dedi.
Haber: Erkinbeğ Uygurtürk
Bakmadan Geçme
'Donanımlı Gençlik, Güçlü Türkiye'nin Temelidir'
Talas'ta Üç Aylara Coşkulu Karşılama
Birçok meslek grubuna yıllık yetki belgesi harcı zorunluluğu getirildi
Kayseri Girişimcilik Zirvesi'nde Genç Girişimcilere Destek
Talas, Savunma Sanayisinde Geleceği Konuşuyor
Hakan Topuzoğlu, “Türkiye yerli çipini, uygulamalarını üretmeli”
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!