Ucube Kavşak bir yavrumuzu daha hayattan kopardı

Hulusi Akar Bulvarı üzerinde bulunan 50.Yıl Dedeman Ortaokulunun 6.sınıf öğrencisi, orta refüjdeki tarmvay durağına ulaşmak için karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu feci şekilde can derdi.

Daha önce de çok kez kazanın yaşandığı ucube kavşakta, bir aracın çarpması sonucu hayata veda eden küçük yavrumuz Erva Yıldırım'ın ailesi, öğretmenleri ve okul arkadaşları yas içinde.

Okulundan çıkıp tramvay durağına ulaşmak için karşıdan karşıya geçmek isteyen 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Erva Yıldırım'ın öğrenim gördüğü okulun velileri, defalarca üst geçit talebini gerekli mercilara ilettiklerini ama henüz hiç bir teşebbüsün olmadığını belirterek, 'kaç yavrumuzu daha bu ucube kavşakta feda etmemiz gerekiyor?' diye soruyorlar.

Öğrenci velileri, yarın için olay mahalinde yeniden  üst geçit talebinde bulunup, bu vurdumduymazlığı proetsto etmek üzere bir araya geleceklerini ifade ettiler.

Yorumlar 3
Kadir Özbeklioglu 30 Nisan 2024 18:15

Temel bozuk üstten tramvayda neymiş Ankara’ya gidenler bilir göze görünen hiçbir tane tramvay yok hepsi alttan geçiyor,bunu yapanlarda bol bol Kayserili vatandaştan beddua alıyorlar Kayseri köstebek yuvasına döndü. avukatı doktoru belediyecilikten ne anlarlar kendi işlerine baksınlar..

Muhsin Demirci 30 Nisan 2024 00:03

Yetkililer şov peşinde takla peşinde saçma sapan projelerin peşinde. Halkın gerçek sorunlarıyla ilgilenin artık. Tramwayınız batsın bütün yolları daralttı trafiği altüst etti. Bari kavşaklarda alttan geçirseydiniz böyle olaylar olmazdı. Bir kuzumuz kanlar içinde vefat etmiş. Bir ocak söndü olayı duyan binlerce yürek dağlandı.

Uğurcan Yıldırım 29 Nisan 2024 19:38

Allah rahmet eylesin.. Yaya geçitlerine akıllı trafik ışıkları konmalı, hulusi akar caddesi gibi trafik ışıklarının az olduğu yollara EDS sistemi konmalı..

Bakmadan Geçme