Emekli Maaşlarında İyileştirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha düşük artış alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz için yüzde 5 artış daha yapıyoruz. SSK Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024'ten itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6'ya yükseliyor. Tüm emekli maaşlarında Temmuz ayında eşitleme yapacağız. En düşük emekli maaşı ise 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarılacak.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Daha düşük artış alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz için yüzde 5 artış daha yapıyoruz. SSK Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024’ten itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6’ya yükseliyor. Tüm emekli maaşlarında Temmuz ayında eşitleme yapacağız. En düşük emekli maaşı ise 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarılacak.”

Yorumlar 1
Mahmut 16 Ocak 2024 21:25

Ulusalda duyuramıyoruz bari yerelden ulusala belki duyurulur,bir emekli olarak 20 küsür yıldır 6 ayda bir , sözde enflasyon artışı kadar ezilmesin diye zam yapıldı,bu kadar dolduruşa getiren haberler atmalar tutmalar tahminler vs.yokken bundan iyi idi,Vatanım için geçinebildikten sonra Allah (C.C.) bin bereket versin, Devletime zevaL vermesin,lakin son zamanlarda artış da tavan yapan ağlıyor ,bekleyen hep oyalanıyor, insanın zoruna adaletsizce yapılan, yok kök maaaş,yok kabuk maaş yok asgari maaş aldatmaları girince ve bürokratlar ve bu işi yapanlar tarafından aldatılınca zoruna gidiyor insanın.Bir ölçü vereyim oda adaletsizdi belki,bir zamanlar ben 1300 tl alırken asgari ücret 1000 tl.idi şimdi geldiğimiz durum, Rabbim hakiki zorda kalanlara yardım eylesin, eyt seçim için çıktı ve oy getirdi ise, intibak ,kök maaş ,hücre maaş, asgari maaşda oy kayıp ettirecek bilginiz olsun, bu Vatana fedakarlık gerekli ise her kurum herkesim her fertden olması gerekir, sahtakerlar teröristle hainler ve aldatanlar tabiki de hariç onlardan beklemek bile mantıksız.Rabbim İç ve dış düşmanlara karşı Ülkemi koru, Müslüman'lara yardım Eyle.

Bakmadan Geçme