Develi'den Suriye ve Bayırbucak'a yardım TIR'ı
Suriyeli Mülteciler ve Bayırbucak Türkmenleri için Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu 'Her İlçeye Bir TIR Kampanyası' dahilinde Develi Müftülüğünden toplanan iki TIR yardım malzemesi gönderildi.
Yardım TIR’larını uğurlamaya, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar konuyla ilgili açıklamasında, “Halep’teki Müslüman kardeşlerimiz için Develi Müftülüğümüz ve Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyamızda Develili hemşehrilerimizin yardımları ile iki TIR dolusu gıda malzemesi az önce yola çıktı. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.” dedi.
Halep Türkmenlerine yardım devam ediyor
Develi Belediyesi ile Verenel Derneği Develi Temsilciliği’nin ortaklaşa yürüttüğü mültecilere yardım hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak Suriye’nin Halep şehrindeki yoğun bombardımandan İlçemize sığınan Türkmenlerin ihtiyaçlarını gidermek adına çalışma yürüten Dernek ekipleri desteklerinden dolayı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teşekkürlerini iletirken yardım kampanyasında her daim destek olunması çağrısında bulundu.
İHA
Bakmadan Geçme





