• Haberler
  • Spor
  • Kayserispor 'Çirkin ve kötü tezahürat'tan yine PFDK'ya sevk edildi

Kayserispor 'Çirkin ve kötü tezahürat'tan yine PFDK'ya sevk edildi

Kayserispor, taraftarının Konyaspor maçındaki tezahüratı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF tarafından Süper Ligin 23’üncü hafta PFDK sevkleri açıklandı. Yapılan açıklamada, “Hukuk Müşavirliği’nce 11.02.2025 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir. Kayserispor Kulübü’nün 08.02.2025 tarihinde oynanan Kayserispor - Konyaspor Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki ‘çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi
Yorumlar 1
Kemal Mete 12 Şubat 2025 15:51

Bu cezanın çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar sonra geçenlerde bir maça gittim. Bayanların ve çocukların olduğu bir ortamda ağıza alınmayacak küfürler eden, adeta çıldırmış gibi karşı takıma ana avrat söven, nefret saçan seyircilerden ben utandım.

Bakmadan Geçme

Kayseri Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!