4 şirkete kayyum atandı
Kayseri'de faaliyet gösteren 4 şirkete, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansman desteği sağlandığı iddiasıyla kayyum atandı.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY bünyesinde kurularak faaliyet gösterdiği ve örgüte finansman desteği sağladığı belirlenen Nezahat Temizlik Özel Eğitim ve Sağlık, İtimat Güvenlik, Atlantik Özel Eğitim ile Gökkuşağı Personel, Sosyal ve Temizlik şirketlerine Kayseri 1. Sulh Ceza Hakimliğince kayyum atandı.
Polis ekipleri nezaretinde şirketlerin bulunduğu binalara gelen kayyumlar, mahkeme kararını gösterip çalışmalarına başladı.
Bakmadan Geçme
Pınarbaşı-Gürün ve Erciyes yolu ulaşıma kapandı
Hırsızlık suçundan 33 yıl hapis cezası ile aranan firari Güven Timlerinin devriyesinde yakalandı
Kayserispor, sağ bek Joshua Brenet’i transfer etti
Vali Çiçek, “Kayseri’ye sevdalanmıştık ama depremde kara sevdalı olduk”
Uyuşturucu ticaretiyle yargılanan sanıklar suçlamayı reddetti
İYİ Partililer kartal Şehitliğini Ziyaret Etti
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!