4 şirkete kayyum atandı
Kayseri'de faaliyet gösteren 4 şirkete, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansman desteği sağlandığı iddiasıyla kayyum atandı.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY bünyesinde kurularak faaliyet gösterdiği ve örgüte finansman desteği sağladığı belirlenen Nezahat Temizlik Özel Eğitim ve Sağlık, İtimat Güvenlik, Atlantik Özel Eğitim ile Gökkuşağı Personel, Sosyal ve Temizlik şirketlerine Kayseri 1. Sulh Ceza Hakimliğince kayyum atandı.
Polis ekipleri nezaretinde şirketlerin bulunduğu binalara gelen kayyumlar, mahkeme kararını gösterip çalışmalarına başladı.
Bakmadan Geçme

'Sen Yaparsın Melikgazi’ Tarih Yarışması Finali Heyecanı

MHP Milletvekili Ersoy’dan Genç İstihdamı ve Kırsal Entegrasyon İçin Çözüm Çağrısı

Erü'lü gençler, Asım’ın Nesli Film Festivali'ne katıldı

İyi ki varsınız: Bulduğu bir tomar parayı sahibine teslim etti

Uyuşturucu tacirinden bilindik savunma: ‘Satıcı değil içiciyim’

Bilgi yarışmasında Muzaffer Bezircilioğlu Anadolu Lisesi 1. oldu
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!