İdamı onaylayan CHP'lilerden utanıyorum
CHP'lilerin programına İl Başkanı Mustafa Ayan'ın, "Denizlerin idamında evet oyu olan CHP'li vekillerden utanıyorum" sözü damga vurdu.
CHP Kayseri il örgütünün düzenlediği Demokrasi Gecesi'nde, idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile 1980'de öldürülen CHP İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu anıldı.
"O CHP'LİLERDEN UTANIYORUM"
CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, yaptığı konuşmada "Bundan tam 43 yıl önce idam edilen üç devrimci; Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı saygı ve minnetle anıyorum. Ayrıca CHP İl Başkanı olarak Denizlerin idamında 'evet' oyu kullanan tüm CHP vekillerini kınıyorum ve onlardan utanıyorum" dedi.
UZUN SÜRE ALKIŞLANDI
İl Başkanı'nın konuşmasının bu kısmı, salondan uzun süre alkış aldı. Konuşmanın ardından salonda "Yusuf, Hüseyin, Deniz.. Sürüyor Sürecek Mücadelemiz" sloganı atıldı.
Bakmadan Geçme
Uygun fiyatlı 0,10 gramlık 'altıncık' güvenli değil!
YRP’li Ekinci, “Toplu iş sözleşmesinde açıklanan rakamla işçinin eline geçen maaş aynı değil”
Rektör Altun, “800 yataklı yeni hastane projesini hayata geçiriyoruz”
Polis, kötülük odaklarına göz açtırmıyor: 8 Gözaltı
Kaymakam Ermiş, “Çocuklarımız bugün ellerinde bayraklarla eğitim öğretime başladılar”
FETÖ/PDY üyesi 7 kişi yakalandı
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!